Warmtewerende rolgordijnen

Een rolgordijn is ook een heel goede warmtewering als u kiest voor de gemetalliseerde en Topar rolgordijnen uit onze collectie. Gemetalliseerde rolgordijnen hebben aan de achterzijde een ultra dun laagje aluminium op gedampt gekregen. Dit dunne laagje aluminium werkt als een reflecterend warmteschild en houdt daardoor zeer goed de warmte uit uw kamer of kantoor. Daarbij kunt u kiezen uit verschillende stofdiktes en vele kleuren. Een gemetalliseerd rolgordijn kan daarom zowel transparant doorzichtig zijn of half transparant, maar ook verduisterend black out.

Een heel bijzonder warmtewerend rolgordijn is de Silverscreen van Verosol. Super mooi en strak om te zien met daarbij een geweldige transparante warmtewering.

Het Enviro screen rolgordijn van Verosol is ook gemetalliseerd, maar milieu vriendelijk omdat dit rolgordijndoek afbreekbaar en recyclebaar is, goed voor ons milieu.

Een groot aantal van onze rolgordijnen is voorzien van de transparante Topar warmtewering laag. Daardoor geen grijze metaallaag aan de achterzijde, maar een licht gekleurd parelmoer effect. Deze speciale Topar collectie is van Luxaflex, Sunway, Multisol en Flex Colours. Al onze rolgordijnen met warmtewering zijn leverbaar met montageprofiel voor extra stevigheid of kunnen worden voorzien van een elegante cassette. U kunt daarbij kiezen uit handbediening of elektrisch met Somfy RTS motor en Somfy Telis afstandbediening.

Meer gemetalliseerde en Topar stoffen vindt u in onze plissee collectie en verticale lamellen collectie.

Verosol silverscreen Enviro screen gemetalliseerd aluminium warmtewering transparant Luxaflex Sunway Topar  www.silverscreens.nl
Meer unieke rolgordijnen vindt u op deze special websites

Kiest u voor de rolgordijnen van Protect Sun®.., dan kiest u voor vakmanschap, kwaliteit en service.

Persoonlijk en vriendelijk advies, maken het u gemakkelijker het juiste rolgordijn te kiezen. Deskundig inmeten met de nieuwste digitale-laser meetapparatuur, bij u thuis of op kantoor geeft een perfecte pasvorm. Vakkundige en stofvrije montage door onze eigen opgeleide monteurs, zorgen ervoor dat wij uw huis of kantoor mooi en schoon achterlaten. Bent u op zoek naar deze service, kwaliteit en scherpe prijzen, dan bent u bij Protect Sun® zonwering in Amsterdam aan het juiste adres. In onze actuele showroom ziet u de nieuwste collecties rolgordijnen groot tentoongesteld en volledig werkend hangen.