Vitrage rolgordijnen

U wilt een rolgordijn waar u doorheen kunt kijken en dit met de warme en prettige uitstraling van een vitrage gordijn? Bekijkt u dan eens onze exclusieve vitrage rolgordijnen collectie. Onze vitrage rolgordijnen zijn verkrijgbaar in alle kleuren en patronen, zowel in modern als in klassiek uitvoering en alles daar tussen in. De kleur, het patroon, de dichtheid en transparantie van de vitrage stof...... alles kunt u zelf bepalen. Niet alleen de uni transparante stoffen, maar ook Ausbrenner opengewerkte stoffen in vele kleuren en patronen vindt u bij ons terug.... Het dessin in de speciale Ausbrenner stoffen bestaat uit transparante en niet-transparante delen. Zo krijgt u een wel heel speciale lichtinval in uw kamer. Een vitrage rolgordijn kan ook een warmtewering zijn, kijkt u maar op deze site www.rolgordijnamsterdam.nl onder onze pagina warmtewerende rolgordijnen.

Onze rolgordijn collectie is ook afgestemd op onze collectie vouwgordijnen, daardoor kunt u een mooie combinatie maken met vouwgordijn en rolgordijn. Bezoekt u daarvoor eens onze website www.vouwgordijnenamsterdam.nl.

Ook deze vitrage rolgordijnen zijn leverbaar met montageprofiel voor extra stevigheid of kunnen worden voorzien van een elegante cassette. U kunt daarbij kiezen uit handbediening met luxe ketting of elektrisch met Somfy RTS motor en Somfy Telis afstandbediening.

Meer vitrage stoffen vindt u in onze
plissee collectie
verticale lamellen collectie
paneelgordijnen collectie
Honingraat plissee collectie
roman shades collectie

Transparante rolgordijnen Verosol Luxaflex Sunway VT Wonen Ausbrenner vitrage in between
Meer unieke rolgordijnen vindt u op deze special websites

Kiest u voor de rolgordijnen van Protect Sun®.., dan kiest u voor vakmanschap, kwaliteit en service.

Persoonlijk en vriendelijk advies, maken het u gemakkelijker het juiste rolgordijn te kiezen. Deskundig inmeten met de nieuwste digitale-laser meetapparatuur, bij u thuis of op kantoor geeft een perfecte pasvorm. Vakkundige en stofvrije montage door onze eigen opgeleide monteurs, zorgen ervoor dat wij uw huis of kantoor mooi en schoon achterlaten. Bent u op zoek naar deze service, kwaliteit en scherpe prijzen, dan bent u bij Protect Sun® zonwering in Amsterdam aan het juiste adres. In onze actuele showroom ziet u de nieuwste collecties rolgordijnen groot tentoongesteld en volledig werkend hangen.