Romantische SFEER gordijnen

Met het juiste rolgordijn kunt u een warme en romantische sfeer creëren in uw woonkamer en slaapkamer. In de rolgordijnen collectie van Protect Sun® Amsterdam zult u zeker deze romantische rolgordijnen terug vinden.
Mooie warme kleuren in uni stoffen en dessins maken het u mogelijk uw eigen sfeer te bepalen.
Afgewerkt met een luxe schulprand in vele vormen en voorzien aan beide zijden een in kleur aangepaste biesband maken uw rolgordijn een blikvanger voor elk raam. Ook is het mogelijk uw rolgordijn af te werken met een roede met sierknoppen van hout, messing en andere metalen.

Een romantisch rolgordijn kan lichtdoorlatend zijn, maar is ook toepasbaar in uw slaapkamer.
Daarvoor kiest u een verduistering black out stof met of zonder warmtewerende achterzijde.
Een romantisch sfeer rolgordijn is leverbaar in een open model, daarbij is de stofrol zichtbaar, maar kan ook met een gesloten cassette systeem worden geleverd.
Voor specifieke montage situaties kunnen wij uw rolgordijn voorzien van een aluminium montage profiel waar uw rolgordijn op voor gemonteerd zit.
Dit montage profiel geeft extra grote stabiliteit aan uw rolgordijn en bevorderd de soepele bediening.
De standaard bediening is handmatig middels een ketting met luxe kettinggewicht en zelfremmend systeem of elektrisch met Somfy RTS motor en Telis afstandbediening.

Meer unieke rolgordijnen vindt u op deze special websites
Kiest u voor de rolgordijnen van Protect Sun®.., dan kiest u voor vakmanschap, kwaliteit en service.

Persoonlijk en vriendelijk advies, maken het u gemakkelijker het juiste rolgordijn te kiezen. Deskundig inmeten met de nieuwste digitale-laser meetapparatuur, bij u thuis of op kantoor geeft een perfecte pasvorm. Vakkundige en stofvrije montage door onze eigen opgeleide monteurs, zorgen ervoor dat wij uw huis of kantoor mooi en schoon achterlaten. Bent u op zoek naar deze service, kwaliteit en scherpe prijzen, dan bent u bij Protect Sun® zonwering in Amsterdam aan het juiste adres. In onze actuele showroom ziet u de nieuwste collecties rolgordijnen groot tentoongesteld en volledig werkend hangen.