moderne rolgordijnen

Een modern rolgordijn kenmerkt zich door zijn strakke uiterlijk, vaak in een uni stof zonder drukke dessins en franje. De mooie technische stoffen kunt u aan de onderzijde laten voorzien van een strak aluminium onderlat profiel, metalen ringen of in leer beklede roede.

Transparante of semi doorzichtige stoffen maakt dat uw doorkijk overdag naar buiten wordt gefilterd. In de avond is het een decoratieve raambekleding die uw prive beschermd tegen ongewenste blikken van buiten. Wilt u het donker in uw kamer, dan kiest u voor de Black Out verduistering stoffen. Moderne rolgordijnen zijn leverbaar in een open model, maar kunnen ook in een cassette systeem worden geleverd. Voor speciale montage situaties kunnen wij uw rolgordijn voorzien van een aluminium montage profiel waar uw rolgordijn op voor gemonteerd zit. Daarbij geeft dit montage profiel grote stabiliteit aan uw rolgordijn en bevorderd de soepele bediening.

De bediening is handmatig middels een ketting met luxe kettinggewicht en zelfremmend systeem of elektrisch met Somfy RTS motor en Telis afstandbediening.

modern rolgordijn Verosol silverscreen Luxaflex Sunway BeCe B en C warmtewerende rolgordijnen
Meer unieke rolgordijnen vindt u op deze special websites

Kiest u voor de rolgordijnen van Protect Sun®.., dan kiest u voor vakmanschap, kwaliteit en service.

Persoonlijk en vriendelijk advies, maken het u gemakkelijker het juiste rolgordijn te kiezen. Deskundig inmeten met de nieuwste digitale-laser meetapparatuur, bij u thuis of op kantoor geeft een perfecte pasvorm. Vakkundige en stofvrije montage door onze eigen opgeleide monteurs, zorgen ervoor dat wij uw huis of kantoor mooi en schoon achterlaten. Bent u op zoek naar deze service, kwaliteit en scherpe prijzen, dan bent u bij Protect Sun® zonwering in Amsterdam aan het juiste adres. In onze actuele showroom ziet u de nieuwste collecties rolgordijnen groot tentoongesteld en volledig werkend hangen.